İçeriğe geç

Bahçeşehir Sosyete Pazarı Hangi Durakta

Pazartürk hangi otobüs durağında?

Başakşehir Bahçeşehir Pazartürk’e en yakın dolmuş ve minibüs durağı Boğazköy’dür. 15 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Bakırköy Sosyete Pazarı hangi metro durağında?

Merhaba arkadaşlar🌼 Yarınki pazar Bakırköy’ün sosyete pazarı. Bakırköy İncirli’de. İncirli metro istasyonunda indiğinizde biraz aşağı inin ve pazar tam orada başlıyor. Sabah sekiz veya dokuzda gitmek isteyenlere tavsiye ederim çünkü orada ziyaret daha keyifli oluyor.

Başakşehir pazarına hangi otobüs gider?

Hangi otobüs hatları Başakşehir Semt Pazarı yakınından geçiyor Bu otobüs hatları Başakşehir Semt Pazarı yakınından geçiyor: 146B, 146M, 78C, 78F, 78K, 79E, 98, 98KM.

Bahçeşehir pazarı ne zaman?

Cumartesi, Pazar ve Perşembe günleri gerçekleşmektedir. Bakırköy metro ve metrobüs durağına 5 dakika uzaklıktadır.

Bahçeşehir 2 kısım hangi otobüs gider?

Bahçeşehir 2. Kısım yakınında hangi otobüs hatları duruyor? Bu otobüs hatları Bahçeşehir 2. Kısım yakınında duruyor: 142, 144A, 146T, MK15.

146T hangi duraklardan geçiyor?

BOĞAZKÖY SON DURAK – Başakşehir.YEŞİLPARK – Başakşehir.ÇAMELİ CADDESİ – Başakşehir.İSMET İNÖNÜ CADDESİ – Başakşehir.YASEMEN EVLERİ – Başakşehir.BOĞAZKÖY ORTAOKULU – Başakşehir .BOĞ AZKÖY MERKEZ CAMİİ – Başakşehir.Diğer ürünler…

Metrobüs Bakırköy’e gidiyor mu?

Bu noktada, bir ulaşım aracı olan Metrobüs’ün Bakırköy’e ulaşmanın en kolay yollarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Metrobüs hattının İstanbul’un her yerine gittiğini söylemek yalan olmaz. Bu sırada, eğer Bakırköy’e Metrobüs ile gidecekseniz, “İncirli” durağında inmeniz gerekiyor.

Kadıköy Sosyete Pazarı Marmaray ile nasıl gidilir?

Kadıköy Salı Pazarı’na, rahat ve konforlu bir tren sistemi olan Marmaray ile de ulaşmak mümkün. Marmaray duraklarından Gebze yönüne doğru trene bindikten sonra Söğütlüçeşme durağında iniyoruz ve ardından yürüyerek 15-20 dakikada Kadıköy Salı Pazarı’na ulaşabiliyoruz.

Yeşilköy Sosyete Pazarı hangi gün?

Yeşilköy Sosyal Pazarı Çarşambaları kuruluyor. Her bütçeye uygun geniş bir ürün yelpazesi var. Elbette fiyatlar da değişiyor. Nereden öğrenebiliriz?

Başakşehir’de hangi gün pazar kuruluyor?

Ses sistemi üzerinden duyurular ve müzik yayını yapılabilmektedir. Salı ve cumartesi günleri kurulan pazarda engelli otoparkı dahil toplam 1 adet restoran bulunmaktadır.

Başak pazar saat kaçta açılıyor?

📢 DUYURU 📍 Başakpazar Perşembe günleri normal saatinde, Pazar günleri ise saat 10.00’da açık olacaktır.

Kayaşehir pazarı hangi günler açık?

Pazartesi ve cuma günleri açık olan Kayaşehir Fuar ve Sergi Merkezi’nin çevresinde 850 araç kapasiteli otopark bulunmaktadır.

Bahçeşehir pazarı’na hangi otobüs gider?

Hangi Otobüs hatları Bahçeşehir Pazarı yakınından geçiyor Bu otobüs hatları Bahçeşehir Pazarı yakınından geçiyor: 142B, 147, 76D.

Sosyete pazarı hangi gün?

Haftanın Salı ve Cuma günleri kurulan Salı pazarı, iki ayrı günde farklı müşterilere hitap ediyor.

Bakırköy Sosyete Pazarı ne zaman?

Alışveriş ve İndirim | Bakırköy Sosyete Pazarı, Bakırköy Metro ve Metrobüs Durağı’na 5 dakika mesafede, cumartesi, pazar ve perşembe günleri kurulmaktadır.

146 nereden kalkıyor?

146 numaralı otobüs hattının ilk durağı Boğazköy Son Durak – Son Durak Yönü, son durağı ise Bakirköy – İncirli Yönü’dür. 146 (son durak Boğazköy – Bakirköy), her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: 146 numaralı hat 73 duraktan oluşmaktadır ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 86 dakikadır.

Pazartekkeye hangi otobüs gider?

Pazartekke yakınından hangi otobüs hatları geçiyor? Bu otobüs hatları Pazartekke yakınından geçiyor: 35D, 36ES, 41ST, 46T, 500T, 72T, 73, 89C.

Yeşilköy pazarına hangi otobüs gider?

Bakırköy bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Yeşilköy Pazarı’na toplu taşıma ile nasıl ulaşacağınız aşağıda açıklanmıştır. Otobüs: 72T, 73H, BN1, 73Y, 72YT. Tren: B1. Minibüs/Minibüs: BEŞYOL-FLORYA, BAKIRKÖY – YEŞILKÖY, BAKIRKÖY-YEŞILYURT -YEŞILKÖY.

Kadıköy pazarı hangi durak otobüs?

Kadıköy Cuma Pazarı konumuna en yakın otobüs durağı hangisidir? Kadıköy Cuma Pazarı’na en yakın otobüs durağı Tuzla yönündeki Göztepe Köprüsü’dür. 4 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Rezene Ve Anason Aynı Bitki Mi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Yaşlı Escort